Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde alışılmadık bir durum yaşandı. Şefler üçlü düelloda Batuhan, Hakan ve Çağatay adlı yarışmacılardan balıktan yapılan soğuk barbun dolması yapmalarını istedi.

Masterchef Tabaklarda Kılçık Çıktı

Ancak şefler tarafından hiç hoş karşılanmayacak bir durum yaşandı. Yarışmacıların üçünün yemeğinden de kılçık çıktı. Haliyle şefler bu olay karşısında şok oldu.

Masterchef Tarihinde Bir Ilk Yaşandı

Yaşanan bu talihsizlik sonrası Somer Sivrioğlu,

Müge Anlı'da, 18 yıl önce kaybolan kadının oğluna, şok tutuklama Müge Anlı'da, 18 yıl önce kaybolan kadının oğluna, şok tutuklama

'MasterChef'in deniz ürünü olan etaplarındaki en büyük kabusu balıktan kılçık çıkması. Daha önce pek çok yarışmacının başına geldi ama bugün yaşadığımız hepimiz için bir ilk oldu. İlk kez üçlü elemelerde üç arkadaşımızın tabağından da kılçık çıktı. Biz kılçık çıktığı anda o tabağı atlıyoruz ve değerlendirmeye almıyoruz. Hiçbiriniz üçüncü tura kalamıyorsunuz. Umutlu olduğumuz üç arkadaşımızdınız. Heyecanlı bir mücadele bekliyorduk. Ama sonu hiç iyi olmadı. Size söyleyebileceğimiz tek şey önümüzdeki sene direkt olarak gelip MasterChef’te yarışabilirsiniz. Ama bu sene için maalesef üçünüzün de MasterChef hayali burada sona eriyor.”

Editör: Haber Merkezi