Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e katılan radyocu Murat Yaşar Bayram, konuşkanlığıyla yarışmaya damga vuran isimlerden oldu. Her fırsatta uzun uzun konuşan yarışmacı karşısında Kenan İmirzalıoğlu kendisini daha fazla tutamadı. 

Kim Milyoner Olmak Ister Murat Yaşar Bayram

30 bin TL değerindeki 6. soruda "1990'da ABD müzik listelerinde birinci sıraya çıkan dinlediğiniz 'Ice Ice Baby' adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?" soruldu. Doğru cevabın "Vanilla Ice" olduğu soruya "Eminem" cevabını veren yarışmacı Murat Yaşar Bayram elendi. Elenince büyük bir şaşkınlık yaşayan yarışmacının durmadan konuşması Kenan İmirzalıoğlu'nu da şaşkına çevirdi.

Bige Önal, Erşan Kuneri ikinci sezon galasında cesur tarzıyla göz doldurdu Bige Önal, Erşan Kuneri ikinci sezon galasında cesur tarzıyla göz doldurdu

Kim Milyoner Olmak Ister Murta Yaşar

Gider ayak bile susmadı

Yarışmacının elenmesiyle konuşan İmirzalıoğlu "Radyo programını tek başına mı yapıyorsunuz?" diye sordu. "Evet" diyen yarışmacının ardından konuşan İmirzalıoğlu "Belli oluyor. İki kişiyle yapsaydınız belki bir konuşma şansı olurdu ama tek başına yaptığınız o kadar belli ki! Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor" dedi. Yarışmacı ise "Benim programıma bağlanan 5 saniye konuşabiliyor. Ben konuşacağım kardeşim benim programım bu" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi