Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Beşiktaş'ta yapılan bir GBT kontrolü sırasında hakkında "Suçluyu kayırma" suçundan arama kararı bulunduğu tespit edilince gözaltına alındı. Peki, Yağmur Sarnıç neden tutuklandı? İşte detaylar...

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Roma'da "Evet" dedi Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Roma'da "Evet" dedi

GBT Kontrolünde Ortaya Çıktı

Beşiktaş'ta rutin bir polis kontrolü sırasında durdurulan Yağmur Sarnıç, yapılan GBT sorgusunda "Suçluyu kayırma" suçundan arandığı ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine Sarnıç, polis tarafından gözaltına alınarak Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Beşiktaş'ta yapılan GBT kontrolünde hakkında "Suçluyu kayırma" suçundan arandığının görülmesi üzerine gözaltına alındı.

Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yağmur Sarnıç, mahkeme tarafından tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevi'ne gönderildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sarnıç, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sarnıç hakkında devam eden diğer davalar arasında, Emre Aşık'ı öldürme suçlaması da bulunuyor.

Emre Aşık'ı Öldürme Davası Devam Ediyor

Yağmur Sarnıç, daha önce eski eşi Emre Aşık'ı öldürme suçlamasıyla da gündeme gelmişti. Bu dava hala devam ederken, "Suçluyu kayırma" suçundan tutuklanması dikkatleri yeniden üzerine çekti. Emre Aşık'ı öldürme suçlamasıyla ilgili dava ise devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi