Olay, 11 Mart'ta saat 13.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'ndeki bir müstakil evde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen oğul Hazım Evren ile para istediği baba Tamer Evren arasında başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Hazım Evren, babasını darbedip, mutfaktan aldığı satırla saldırdı. Bu saldırı sonrasında Tamer Evren, duvarda asılı olan av tüfeğiyle oğlunu göğüs ve sırtından vurarak öldürdü.

Olayın ardından Tamer Evren, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendini ihbar etti. Tamer Evren gözaltına alınırken, yakınları ise büyük bir üzüntü içinde gözyaşı döktü.

Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmalar tamamlandı: Ankara-İstanbul yönü hizmete açıldı Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmalar tamamlandı: Ankara-İstanbul yönü hizmete açıldı

Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Tamer Evren'in, verdiği parayı eksik bulduğu için oğluyla tartıştığı ortaya çıktı. Evren, ifadesinde, 'Sürekli para istiyordu. Yine istedi, 200 lira verdim. Alacağı maddeye zam geldiğini söyleyip, 100 lira daha istedi. Bakkala olan borcumuzu ödeyeceğimizi, daha fazla para veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı. Kendimi korumak için ateş ettim' dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tamer Evren, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yakınlarının cenazesini aldığı Hazım Evren ise toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi