Yönetmen Zeki Demirkubuz, kendisini Gazze için sessiz kalmakla suçlayan Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan’a küfürle karşılık verdi.

Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan, dün TVNET canlı yayınındaydı.

Kılıçarslan buradaki konuşmasında herkesi Gazze için "yarım cümle kurmamak"la suçlarken, yayını izleyenleri Demirkubuz’un yeni filmini izlememeye, dahası korsanını izlemeye çağırdı.

"SÖZ KONUSU GAZZE OLUNCA DİLİ BİR YERE KAÇIYOR"

Kılıçarslan yayında şunları kaydetti: “Gazze hakkında yarım cümle kurmayan, dünyadaki her şeye duyarlı, ama Gazze’deki bebeklerin ölümüne dair kendi etkileyebileceği kitleye yarım cümle mesaj ulaştırmayan Zeki Demirkubuz’la ilgili yapmamız gereken şey şudur: 15 Aralık’ta vizyona girecekmiş yeni filmi, o filme gitmeyerek boykot etmemiz gerekir. Çünkü bu adam aydın rolü, entelektüel rolü, her şeye duyarlı adam rolü yaparak bizim hayallerimizle oynuyor. Söz konusu Gazze olduğunda dili birdenbire bir yere kaçıyor. Kayboluyor ortadan.“

Kılıçarslan "korsan çağrı" da yaparak şöyle devam etti: “‘Ben Zeki Demirkubuz filmi izlemeden duramam’ diyen genç entelektüel arkadaşım, bekle korsanı çıksın, Zeki Demirkubuz’a para kaptırma. Korsa izle, link atayım sana, korsanı çıktığında. Yeter ki bu adama para kaptırma. Genç arkadaşım, Zeki Demirkubuz filmi izlemezsen sinemada ölmezsin. Bekle nasıl olsa korsana düşer. Korsanını izlersin.”

Sunucunun, “Bayağı bir korsan övdün” demesi üzerine Kılıçarslan, “Överim abi. Zeki Demirkubuz özelinde…” dedi.

Demirkubuz, Kılıçarslan’a doğrudan küfürle yanıt verdi.

Twitter’dan paylaşım yapan Demirkubuz, Kılıçarslan'ı etiketleyerek ağza alınmayacak küfürler etti.

F_obA0oXkAASEKJ