Batı Avustralya Üniversitesi'nden bilim insanları, Pilbara bölgesinde keşfettikleri yeni karınca türünü "Leptanilla voldemort (L. Voldemort)" olarak adlandırdılar. Karıncanın incelik, cılız bacaklar, keskin çeneler ve açık renkli bir yapıya sahip olduğu belirtildi. Araştırmacı Mark Wong, karıncanın bu özellikleriyle Voldemort karakterine benzediğini ifade etti ve ekledi: "Hem Harry Potter'daki korkunç düşman hem de karınca ince bir görünüme sahip. İkisi de gölgelerde yaşıyor."

Bu heyecan verici keşif, Harry Potter hayranlarını sevindirdi ve serinin büyülü evreninin gerçek dünyayla bağlantısını güçlendirdi.

Harry Potter'a Dizi Geliyor

Harry Potter Dizisi Ne Zaman

Öte yandan, Warner Bros. Discovery tarafından diziye dönüştürülen Harry Potter serisinin yeni bir heyecan verici gelişmesi de duyuruldu. Dünyanın en çok satan romanlarından uyarlanan sekiz filmlik seri, artık dizi olarak izleyiciyle buluşacak.

Vivo Y200i 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu Vivo Y200i 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, dizinin 2026 yılında yayınlanacağını duyurdu. Heyecanla beklenen dizi için çalışmalar 2021 yılında başlamıştı ve geçtiğimiz yıl yapım şirketi, dizinin resmi olarak çekileceğini duyurmuştu. Rowling'in de dizi için yaratıcı ekibe destek vereceği belirtilmişti.

Harry Potter Dizisi Ne Zaman Başlıyor

HBO Max'de yayınlanacak olan dizi için henüz kadro bilgisi paylaşılmamış olsa da, Harry Potter hayranları merakla beklemeye devam ediyor. Büyülü dünyanın yeni maceraları için heyecan dorukta!