4 saat önce Spor

2-2 biten ilk maçın rövanşında Bayern Münihi 2-1 yenen Real Madrid finalde Alman ekibi Bourussia Dortmundun rakibi oldu.

5 saat önce Magazin

Türk sinemasının efsane isimlerinden Filiz Akın, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Akın, Fahriye Evcen'e çağrıda bulundu ve Evcen'in paylaştığı bir gönderiye yorum yaptı. Bu etkileşim, sinema dünyasının farklı kuşaklarını bir araya getirerek dikkatleri üzerine çekti.

5 saat önce Dünya Haberleri

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud Milletvekili Tali Gottlieb, Washington yönetiminin Tel Aviv'e silah sevkiyatını durdurma kararı alması sonrasında, ABD'nin hassas füzeler vermeme durumunda Gazze'yi hassas olmayan füzelerle vuracaklarını tehdit etti.

5 saat önce Magazin

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, son zamanlarda sıkça gündemde olan ilişkisiyle yine dikkatleri üzerine çekti. Erbil, Instagram hesabından paylaştığı yeni bir poz ile takipçilerini büyüledi. Bu gönderiye sevgilisi Yiğit Poyraz da kayıtsız kalmadı ve yorum yaparak sevgisini dile getirdi. Yasmin Erbil'in sosyal medya hesabındaki bu etkileşim, takipçilerin ilgisini çekmeye devam etti.

6 saat önce Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu toplantısında önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Tunç, cezaevlerinde şu anda 65 bin 986 öğrencinin bulunduğunu belirtti. Bu açıklama, cezaevlerindeki eğitim durumuyla ilgili dikkatleri çekti.

6 saat önce Spor

EuroLeauge play-off çeyrek finali serisi beşinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Monacoyu uzatma sonucunda 80-79 yenerek 6. kez Final Four'a kaldı.

6 saat önce Medya

Televizyon ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor, yeni bir döneme adım attı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, son dönemde uygulanacak olan yeni sistemi açıkladı ve bununla birlikte 4 eleme adayından bu akşam düello oyunu ile bir kişi elendi?. Peki Survivor All Star düello oyununu kim kazandı? Survivor'dan kim elendi? İşte yanıtı...

6 saat önce Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi! Yarı final rövanş maçında VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olan Trabzonspor, rakibini 4-0 mağlup etti.

6 saat önce Gündem

İstanbul'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren Iraklı eski öğrenci Y.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Y.K.'nin ifadesinde, "İki tane mermi vardı, ikisi de karnına geldi. Öldürme kastım yoktu, pişmanım." dediği öğrenildi. Olay, şiddetin okullarda yarattığı endişeleri bir kez daha gündeme getirirken, tutuklanan şüpheli hakkında adli süreç devam ediyor.

6 saat önce Magazin

Ünlü oyuncu Melis Sezen, özel bir üniversitenin düzenlediği dans yarışmasında sahne aldı ve muhteşem performansıyla izleyenleri büyüledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede viral oldu, Sezen'e övgüler yağdı. Oyuncunun dans yeteneği ve enerjisi izleyicilerden tam not aldı.

İlgi Çekenler

Haftalık burç yorumları (6-12 Mayıs)
Haftalık burç yorumları (6-12 Mayıs)
1
Günlük Burç Yorumları (8 Mayıs 2024)
Günlük Burç Yorumları (8 Mayıs 2024)
2
Panathinaikos, 12 yıl sonra Final Four'da
Panathinaikos, 12 yıl sonra Final Four'da
3
AstraZeneca'dan Covid-19 aşısı kararı!
AstraZeneca'dan Covid-19 aşısı kararı!
4
Türkiye Kupası'nda Beşiktaş finalde
Türkiye Kupası'nda Beşiktaş finalde
5