Yabani dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı! Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Yabani dizisinin yeni sezon tarihi, yayınlanan ilk tanıtım fragmanıyla birlikte büyük bir merak konusu haline geldi. Yeni sezondan yayınlanan fragmanda, Rüya'nın mezar taşı görülüyor, bu da izleyiciler arasında "Rüya ölüyor mu?" sorusunu gündeme getiriyor. Peki, Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte Yabani 2. sezon fragmanı ve merak edilen detaylar...

2024 MTV Video Müzik Ödülleri verildi 2024 MTV Video Müzik Ödülleri verildi

Yabani 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani'nin 2. sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yaman'ın "Ben, kalbimin yarısını toprağa kendi ellerimle koyarken, diğer yarısının da yanına gömüleceğini bilmiyordum." sözleri, yeni sezonun duygusal yoğunluğunu gözler önüne serdi. Bu etkileyici tanıtım, dizinin yeni sezonuna dair heyecanı artırdı.

YABANİ 2. SEZON FRAGMANI

Yabani 2. Sezonda Neler Yaşanacak?

Yabani dizisinin 2. sezonunda, Yaman'ın "Utana sıkıla mutlu olurduk eskiden. Oy sa şimdi ulu orta kahkahalarımız inletiyor her yeri. Çünkü artık tamamdık. Birbirimizle tamamlandık..." gibi sözlerle başlayan içsel monologu, izleyicilere duygusal bir yolculuk sunuyor. Yaman, sevdikleriyle birlikte mutluluğu bulduğunu düşünürken, yaşadıkları trajedilerin etkisi altında kalacak. Sevgi mi yoksa nefret mi daha güçlü bir duygu? Bu sorunun cevabını ararken, kalbinin yarısını kaybeden Yaman'ın, diğer yarısını da kaybedeceği ortaya çıkacak.

Yabani Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Dizi, NOW TV'de 36. bölümüyle sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda etmişti. Ancak izleyicilerin büyük bir merakla beklediği Yabani dizisinin yeni sezonu çok yakında başlıyor. Çekimlerine 20 Ağustos'ta başlanacak olan dizi, 7 Eylül Cumartesi günü ekranlara geri dönecek.

Editör: Haber Merkezi