Aşk, dram ve entrika dolu bir hayatın kapılarını açan "Bir Gece Masalı" dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryoyu Eda Tezcan kaleme aldı. Peki Bir Gece Masalı ne zaman başlıyor? Bir Gece Masalı oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Costas Mandylor "12 Savaşçı" filminde başrolde! Costas Mandylor "12 Savaşçı" filminde başrolde!

Bir Gece Masalı Ne Zaman Başlıyor?

ATV'nin merakla beklenen dizisi "Bir Gece Masalı" için geri sayım başladı. Yapımını NGM'nin üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un paylaştığı bu yeni dizi, izleyicilere aşk, dram ve entrika dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak. Dizinin ilk tanıtımı geçtiğimiz hafta yayınlandı ve büyük ilgi topladı. Ancak dizinin kesin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Eylül ayında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Bir Gece Masalı'nın Konusu Ne?

"Bir Gece Masalı", Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul'da Asaf Bey konağına uzanan, imkansız bir aşk hikayesini konu alıyor. Dizide, Komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) yolları kesişir ve ikili, zorlu şartlar altında büyüyen bir aşkın kahramanları olurlar. Aşklarının yanı sıra karşılaştıkları dramlar ve entrikalar da dizinin ana temasını oluşturur.

Güçlü Oyuncu Kadrosu

"Bir Gece Masalı" dizisinin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve güçlü. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yanı sıra dizide Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, ve Nazan Diper gibi başarılı isimler yer alıyor. 

Bir Gece Masalı Jenerik Müziği

Dizinin jenerik müziğini ünlü şarkıcı Simge Sağın seslendiriyor. Müziğin beste ve düzenlemesi ise Alp Yenier'e ait. 

Bir Gece Masalı Hangi Gün ve Saatte Yayınlanacak?

Bir Gece Masalı dizisinin hangi gün ve saatte yayınlanacağı henüz netleşmedi. ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan dizi, büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi