Toybox İsrail malı mı? Toybox hangi ülkenin malı, zararlı mı? Toybox İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Toybox hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Toybox İsrail malı mı? İşte detaylar...

AHİLİK CO BOYKOT SORGULAMA - TIKLAYINIZ

TOYBOX İSRAİL MALI MI?

Toybox, 1996 yılında kurulan TOYBOX Gıda Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki Sakızlı, Çikolatalı, Gofretli ve Şekerlemeli ürünler markasıdır.

İstanbul Silivri’de bulunan fabrikasında oyuncak ve atıştırmalık ürünler üretmektedir.

Erdoğan'dan teğmenlere: Siz bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Erdoğan'dan teğmenlere: Siz bu kılıçları kime çekiyorsunuz?

TOYBOX HANGİ ÜLKENİN, KİMİN, NERENİN MALI, MARKASI?

Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İstanbul merkezli, Türkiye'nin en büyük şeker ve şekerleme şirketlerinden biridir. Şirketin esas ürünlerine jöleli şeker, jöleli ayıcık, marshmallow, sakız, meyan şekeri, lolipop, çikolata ve gofret ürünleri dahildir.

Şirket 1996 yılında kurulmuş ve ilk ürünleri sakız olmuştur. 2000 yılında ise ilk kez olarak, oyuncak ve sakızı bir araya getirerek pazara dahil olmuştur. 2015 yılında, AR – GE çalışmaları kapsamında, Silivri‘deki fabrikasında, farklı üretim teknolojileri ile, üretim gerçekleştirdi. Şirket çikolata ve gofret gibi ürünlere genişlenmiştir. Türkiye genelinde 8 merkezi bulunan şirket şu anda ürünlerini 80 ülkeye ihraç etmekdedir.