Dünyaca ünlü güzel yıldız Stone, ödül töreni öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Bodrum ve Türkiye'ye olan sevgisinden bahsetti. Geceye şıklığıyla damga vuran Stone, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Amerikalı oyuncu, yapımcı Sharon Stone, ilk kez ABD dışında yapılan Altın Küre Töreni'nin "Global İkon" ödülünü almak üzere Bodrum'a geldi.

Dünyaca ünlü yıldız Sharon Stone Bodrum'da: “Harika şeyler deneyimledim” «  Turizm Gazetesi – Turizm Haberleri | Tourism Today

Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Türkiye'de çok güzel yerlere gidip harika şeyler deneyimledim!

Sharon Stone, ödül töreni öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Daha önce bir kere Bodrum'a geldim. İstanbul'da çok güzel yerlere gittim, harika şeyler deneyimledim. Harika bir takımla ben buraya geldim. Helen Hoehne, Barbaros Tapan ile olmak, onlarla beraber bunları deneyimlemek müthiş bir his, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tekneyle çok güzel bir gün geçirdik, bir sürü koya gittik. Mutluyum, güzel zaman geçirdik. Hayırseverlik konularında da sesimi destekleyen Altın Küre'nin çalışmalarıma yıllardır verdiği desteğe minnettarım ve onur duyuyorum."

Beşiktaş forması giymek benim için bir onurdu!

Beşiktaş forması ile verdiği pozlarla gündeme bomba gibi düşen Stone, "Büyük bir futbol hayranıyım, Beşiktaş formasını giymek benim için onurdu. Yeğenim Amerika'da futbol antrenörü. Aile olarak futbolu çok seviyoruz" dedi.

Küçük bir kasabada büyüdüm, Türkiye'ye gelmek benim için bir hayaldi!

Unutulmaz rolleriyle adını dünya sinemasına yazdıran Sharon Stone, Uluslararası İkon Ödülü'nün sahibi oldu. Ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden "Ben Pensilvanya'da çok küçük bir kasabada büyüdüm. O kasaba o kadar küçüktü ki trafik ışığı dahi yoktu, çocuklar traktörlerle okula giderdi. Türkiye gibi uzak ülkelere uzak ülkelere gitmeyi, sizin gibi sıcakkanlı ve nazik insanlarla tanışmayı, bu ülkenin muazzam güzelliklerini görmeyi hayal dahi edemezdim" ifadelerini kullandı.

Stone, "Hayırseverlik konularında da sesimi destekleyen Altın Küre'nin çalışmalarıma yıllardır verdiği desteğe minnettarım ve onur duyuyorum. Globes gibi kuruluşlarının dünya sektörünü tanımak istemesi ve bu ödülü Türkiye'de başlayarak dünyanın farklı yerlerine vermesi anlamlı" dedi.

Editör: Beyza Pınar