Yaşam

Nijerya Kralı'nın oğluyla evlenen Türk gelinin evi şaşırttı

Nijerya Kralı'nın oğluyla evlenen Türk gelin Cansu Sancaktar, yeni hayatına alışmaya çalışırken, takipçileriyle paylaştığı video büyük ilgi gördü.

Loading...

Abone Ol

Yaklaşık yedi yıl önce vefat eden Nijerya Kralı'nın oğluyla evlenerek "Nnonye" unvanını alan Cansu Sancaktar, Nijerya'daki günlük yaşamını sosyal medyada paylaşıyor. Sancaktar'ın son videosunda, kayınvalidesi ve kayınpederinin evini gezmesi izleyenleri şaşkına çevirdi. Birçok kişi görkemli bir saray beklerken, Sancaktar'ın gösterdiği mütevazı gecekondu ev takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Evin Hikayesi

Videoda, "Kayınpederim 7 sene önce vefat etti. Kendisi ölmeden önce kraldı. O nedenle kapı biraz heybetli ve ismi yazıyor. Evet havalı ve cool. Eşim yardımcı oluyor sağ olsun" diyen Cansu Sancaktar, evi ve evdeki eşyaları detaylı bir şekilde anlattı. Evin girişini gösteren Sancaktar, "Giriş sağlanıyor eve… Evin giriş kısmı bu şekilde gözüküyor. Kaynanam hemen saçlarımı örgülü görüyor, beni bir güzel seviyor. Neyse çok bakmayalım, nazarlara gelmeyelim. Eşim gördüğünüz üzere girer girmez sağ tarafa gidiyor. Bunun bir sebebi var. Çünkü kayınpederim ölünce sol tarafa ilk hanıma, sağ tarafı da benim kaynanama veriyorlar. İki eşi varmış" diye ekledi.

Evin İçindeki Anlamlı Eşyalar

Cansu Sancaktar, evdeki eşyaların anlamlarını da takipçileriyle paylaştı: "Kral olduğu için bir obje görüyoruz. Kendi heykeli var. Arkada bir asker heykeli var. Burada maalesef onların mezarı var. Hiç bakmamışlar, çok üzüldüm. Diğer heykelini görüyoruz. Burada halkla konuştuğu kısım. Burası Mirimma House… Kaynanam için yaptırmış, onun ismini vermiş. Çok tatlı bence. Burada da kaynım, kaynanam beraber oturup bir şeyler yiyip içiyoruz. Bahçede mango ağaçları ve palmiye ağaçları var."

Yeni Hayata Alışma Süreci

Yeni hayatına alışmaya çalışan Cansu Sancaktar, videolarıyla Nijerya'daki günlük yaşamını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Mütevazı evdeki yaşamı ve eşyaların hikayeleriyle dikkat çeken Sancaktar, farklı bir kültüre adapte olma sürecini tüm içtenliğiyle anlatıyor.