One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te bir otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Olay, Palermo semtindeki Costa Rica Caddesi'nde bulunan bir otelde gerçekleşti. Payne, 31 yaşındaydı.

Buenos Aires polisinden yapılan açıklamaya göre, Çarşamba öğleden sonra otelde saldırgan davranışlar sergileyen bir kişi hakkında 911'e ihbarda bulunuldu. Polis ekipleri olay yerine ulaştığında, Payne'in yüksekten düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Uyuşturucu veya alkol etkisinde olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

Liam Payne, kısa bir süre önce eski grup arkadaşı Niall Horan’ın konseri için Arjantin’de bulunuyordu. Aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı videolara göre, geçtiğimiz ay İngiltere’de 31. doğum gününü kutlamıştı.

Misfittens Nedir? Nereden satın alınır? Fiyatı nedir? Misfittens Nedir? Nereden satın alınır? Fiyatı nedir?

One Direction ile tanınan bir yıldız

Payne, İngiltere’nin Wolverhampton kentinde doğdu ve City of Wolverhampton College’da müzik teknolojisi eğitimi aldı. One Direction grubunun üyesi olarak dünya çapında ün kazandı. Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile birlikte “The X Factor” yarışmasının ardından kurulan grup, müzik dünyasında büyük bir başarı elde etti.

Grup, 2015 yılında ara verdiklerini açıkladı ve Payne solo kariyerine odaklandı. 2019 yılında "LP1" adlı ilk solo albümünü yayınlayan sanatçı, 2023’te yeni bir albüm üzerinde çalıştığını duyurmuştu.

Madde bağımlılığı ile mücadele

Liam Payne, geçmişte madde bağımlılığıyla mücadele ettiğini açıklamış ve 2023 yazında tedavi görerek ayık kalmayı başardığını paylaşmıştı. Eylül ayında Güney Amerika'da bir turne planlayan Payne, böbrek enfeksiyonu nedeniyle bu turneyi ertelemek zorunda kalmıştı.

Payne, eski Girls Aloud üyesi Cheryl Cole ile olan ilişkisinden bir oğlu bulunuyordu. Oğlu Bear'a olan sevgisini sık sık dile getiren Payne, 2023'te YouTube'da paylaştığı bir videoda, "Bear harika bir çocuk, çok hızlı büyüyor ve beni şaşırtıyor" demişti.

Editör: Elif Erbay