Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu 2 askerin şehit olduğunu 3 askerin de yaralandığını duyurdu.

Taziye mesajı

Yapılan duyuruda “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

3 asker şehit olmuştu

MSB, dün yaptığı duyuruda 3 askerin şehit olduğunu açıklamıştı. Yapılan açıklamada "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşlarımız Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal ve P. Uzm. Çvş. Mustafa Yıldız şehit olmuştur." denilmişti.