İstanbul'da trafikte değişiklikler

İstanbul Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'nun düzenleneceği 28 Nisan Pazar günü, şehrin çeşitli noktalarında trafik düzenlemeleri gerçekleştirilecek.

Yolların kapatılması...

Sahil Kennedy Caddesi Güney Yol Samatya Varyant ile Yenikapı Etkinlik Alanı arası, Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yol Namık Kemal Varyant dönüşleri saat 02.00'den etkinlik sonuna kadar trafiğe kapatılacak.
Galata Köprüsü, Ayvansaray, Mürselpaşa, Abdulezelpaşa, Ragıpgümüşpala ve Reşadiye caddeleri, Ankara Caddesi (Hamidiye Caddesi kavşağı ile Reşadiye Caddesi kavşağı arası), Ankara Caddesi Ebu Suud Caddesi kavşaktan Sirkeci istikameti, Sahil Kennedy Caddesi (Samatya varyant ile Sirkeci ışıklar arası), Namık Kemal Caddesi Sahil Kennedy Caddesi'ne katılım, Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi Sahil Kennedy Caddesi'ne katılım, Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yol Avrasya Tüneli Aksaray ayrımları ile Namık Kemal varyant arası ve Avrasya Tüneli acil çıkışlarında saat 04.30'dan etkinlik sonuna kadar trafik akışı sağlanamayacak.

Yönlendirilecek

Tersane Caddesi'nden Galata Köprüsü istikametine gelen trafik akımı Beşiktaş istikametine, Kemeraltı Caddesi'nden Galata Köprüsü'ne gelen trafik akımı ise Tersane Caddesi'ne yönlendirilecek.

Erdoğan: İsrail'e baskıyı yükseltiyoruz Erdoğan: İsrail'e baskıyı yükseltiyoruz

Alınan önlemler

Sirkeci arabalı vapur seferleri 06.00-13.30 saatleri arasında durdurulacak, tramvay seferleri ise Beyazıt ve Kabataş arasında geliş-gidiş olarak 07.00-13.30 saatleri arasında yapılamayacak.

Sefer düzenlemesi yapılacak

Parkur üzerinde bulunan otobüs durakları için İETT Genel Müdürlüğü tarafından saat 07.00 itibarıyla sefer düzenlemesi yapılacak.