Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç Yalazoğlu, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali, izleyicilere büyük bir sürpriz yaşattı. Finalde Giray'ın evindeki gizemli kadının kim olduğu büyük bir merak konusu oldu.

Sezon Finalinde Şok Eden Gelişme

Sezon finalinde Doğa, Giray'a yemeğe gidiyor ve ardından eve dönüyor. Giray, Doğa'yı kapıdan uğurladıktan sonra salonda bir kadın onu bekliyor. Kadın, "Gitti mi Doğa?" diye soruyor ve Giray, "Evet, yaptığın yemekleri çok beğendi" yanıtını veriyor. Gizemli kadın, "Elim lezzetlidir" diyor ve ardından "Ne diyorsun, inandı mı sence?" diye ekliyor. Giray ise "Hem de nasıl!" diyerek cevap veriyor. Bu diyalog izleyicilerde büyük bir şaşkınlık yaratırken, Doğa'nın Giray'a olan güveni ve ilgisi artıyor.

Gizemli Kadın Kim Çıktı?

Yaşanan bu diyalogların ardından gizemli kadının kim olduğu izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Sonunda bu kadının Şebnem Dönmez olduğu ortaya çıktı. Şebnem Dönmez, dizinin yeni sezonunda Giray'ın üvey annesi rolünü canlandıracak.

Editör: Haber Merkezi