İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Akşener'in fotoğraflarının parti binalarından indirilmesini isteyince Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından kesin ihraç talebiyle müşterek disiplin kuruluna sevk edildi.

İşte FETÖ elebaşı Gülen'in son hali! İbretlik görüntü... İşte FETÖ elebaşı Gülen'in son hali! İbretlik görüntü...

Genel Başkan Yardımcısı Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun, X hesabından yaptığı paylaşımda, “İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Genel Başkanımız Sayın D. Müsavat Dervişoğlu tarafından, Parti Tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye istinaden, tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Bunun üzerine Meral Akşener de İYİ Parti'ye yazı göndererek, "Partideki fotoğraflarımı indirin" dedi.

YENİ OLUŞUM YOLDA

İYİ Parti'ye ilişkin dikkat çeken bir iddia gazeteci Barış Yarkadaş'tan geldi. tv100'de konuşan Yarkadaş "İYİ Parti’nin bunda sonraki durumu daha da zor. Kurban Bayramı'ndan sonra Koray Aydın ve bir grup arkadaşının istifa ederek başka bir siyasi oluşum içine gireceği söyleniyor. Ben günlerdir Koray Aydın'ı arıyorum. Telefonu sürekli kapalı. Mesaj da attım kendisine." dedi.

İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Akşener sonrası genel başkanlığa aday olmuş; seçimi Müsavat Dervişoğlu'na kaybetmişti. Daha önce İYİ Parti'den istifa eden Ümit Özdağ Zafer Partisi'ni kurmuş, istifa eden Yavuz Ağıralioğlu da yeni parti için girişimlere başlamıştı.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya partisinden istifa etti İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya partisinden istifa etti

Editör: Kemal Ilıkkan