İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki katliamlarına 258 gündür devam ediyor. Dün yapılan açıklamaya göre; İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana düzenlediği saldırılarda can kaybı 37 bin 431’e yükseldi.

İran'da 2. turda seçimi kim kazanır? İran'da 2. turda seçimi kim kazanır?

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte düzenlediği 4 saldırıda 35 kişinin hayatını kaybettiği, 130 kişinin ise yaralandığı bildirildi. 

MÜLTECİ KAMPLARI VURULDU

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir evi hedef aldı. Saldırıda 2 Filistinli öldü, 12 kişi yaralandı.

İsrail Mülteci Kampına Saldırdı 9 Filistinli Öldü

İsrail ordusunun Bureyc ve Megazi mülteci kamplarına düzenlediği yoğun top saldırılarında çok sayıda kişi yaralandı. İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinin güneydoğusundaki Ez-Zeytun Mahallesi'ne düzenlediği saldırıda da en az 8 Filistinli yaşamını yitirdi.

Sağlık ekipleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampında 2 gün önce İsrail savaş uçakları tarafından bombalanan evlerinin enkazından er-Rai ailesinden 3 çocuk ve annelerinin cansız bedenini çıkardı.

İsrail ordusu Lübnan'a  ilk kez hava saldırısı düzenledi İsrail ordusu Lübnan'a ilk kez hava saldırısı düzenledi

Editör: Kemal Ilıkkan