Gündem

İsrail Malı Elektronik Ürünler 2023 | Teknoloji Markaları

Abone Ol

Birçok vatandaşımız boykota destek vermek için İsrail malı elektronik ürün markaları hangisi araştırması yapıyor. Ülkemizde birçok marka İsrail malı. Peki ya israil teknoloji ürünleri hangileri?

Cisco Systems - Ağ sistemleri ve ağ güvenliği teknolojileri üretmektedir. Dünyada yüksek yaygınlıkta kullanım alanı vardır.

Oracle - Yazılım altyapıları üretmektedir. Java en bilinen yazılımıdır. Cep telefonları ilk kullanılmaya başlandığında java ile programlanmıştı.

Intel - Bilindiği üzere bilgisayar işlemcileri üretiyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oldukça yaygın kullanılıyor. Alternatif olarak AMD işlemcili bilgisayarlar satın alınıp kullanılabilir.

Fiverr - Freelance iş bulma sitesi. Dünyada bir çok kişi bu platformu kullanıp uzaktan destek sistemiyle çalışabiliyor. Genellikle ajansların tercih ettiği yaygın bir freelance iş bulma platformu.

Waze - Trafik ve yol durum bilgisi paylaşan navigasyon uygulamasıdır. Google tarafından satın alınmıştır.

Mobileye - Otonom sürüş sistemidir. Otonom sürüşlerde güvenliği araştırmak için yapay zeka alt yapısını kullanmaktadır.

Wix - Sürükle bırak yazılım modülleri kullanan, web site oluşturma platformudur. Bir dönem oldukça yaygın internet reklamlarıyla birlikte çok sayıda kullanıcıya sahiptir.

Teva Pharmaceuticals - Dünyanın en büyük ilaç üreticileri arasındadır.