Hatice Çarpar, tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde dünayay geldi. Küçük yaştan beri müzikle ilgilenen Hatice, düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik kariyerine "İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programında müzik alanında birinci seçilerek kariyerine ilk adımı attı.
Kariyerinin yanı sıra aşk hayatıyla da gündeme gelen ünlü şarkıcı katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

90'lı yılların ünlü ismi Hatice katıldığı programda Kerimoğlu’nun sorularını yanıtladı. Kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı ile aşk yaşayan Hatice ilişkisi hakkında konuştu.

Hatice 2

Şarkıcı Hatice'den samimi itiraflar! Şarkıcı Hatice'den samimi itiraflar!

Sevgilim beni aldatmaz 

Kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı ile çok sık görüşemediğini söyleyen şarkıcı, 

"Ali Kemal'le bir yıldır görüşemiyoruz ondan öncesinde sürekli görüşüyorduk, sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam. Asla yapmaz. Zaten Ali Kemal aldatırsa ben cinsiyet değiştiririm! Ona o kadar güveniyorum." dedi.

Sevgilisine çok güvenen Hatice,

"Ali Kemal bey ile ilişkimiz ve güvenimiz öyle ki, bir gün beni aldattığını gözlerim ile görürsem, gerçekten gider cinsiyet değiştiririm. Ali Kemal, artık benim son noktam, eğer ki bir aldatma söz konusu olursa yemin ediyorum erkek olurum bir daha da asla evlenmem."

Sertab Erener yeni şarkı: Mecbursun Sertab Erener yeni şarkı: Mecbursun

Tüp bebek konusuna karşı olan Hatice, “Ben asla istemem, dalından meyveyi yemek varken neden gidip manavdan alayım”  dedi. Evlilikte çocuğa önem veren Hatice çocuksuz evliliğisaçma bulduğunu dile getirdi.

Hatice 1

Koyun gibi söylemiş

Bayhan'ın son zamanlara damga vuran şarkısı "Tiryakinim" cover'ını beğenmeyene ünlü şarkıcı Bayhan hakkında "koyun gibi söylemiş" demişti.
Söylediklerinin hala arkasında olan ünlü şarkıcı,

“Evet söyledim yine söylüyorum, benim babam kuzu yetiştirirdi, onun sesini duyunca direk o kuzular aklımda geliyor babamın koyunu çıktı diyorum. Ben bu şarkıyı dinlerken çok keyif alırdım ama Bayhan olmamış söyleyememiş” diyerek sözlerini yineledi.
 

Editör: Elif Garip