Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hadise, "Esas Oğlan" dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerine devam ederken, geçtiğimiz akşam Bebek'te annesi Gülnihal Hanım ve kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte doğum günü kutlaması yaptı. Mekandan çıkarken görüntülenen Hadise, gazetecilere "Arkadaşlar, kardeşimin doğum gününü kutladık. Daha sonra konuşalım" diyerek aracına bindi.

Hayranları Hadise'yi Bekledi

Hadise'nin hayranları, şarkıcının mekanda bulunduğu süre boyunca dışarıda saatlerce bekledi. Ünlü popçu, kendisini bekleyen hayranlarını selamlamayı ihmal etmedi.

Yeni VIP Araç Dikkat Çekti

Hadise, Bebek'teki kutlamaya bir süredir iş birliği yaptığı otomobil markasının 5 milyon TL değerindeki VIP aracıyla katıldı. Lüks aracı dikkat çeken Hadise, annesi ve kardeşiyle birlikte mekandan ayrıldı.

Geçmiş Açıklamaları Gündem Oldu

Hadise, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla da dikkat çekmişti. "İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, 'Benim durumum yok şu an yarı yarıya yapalım' dese ne güzel! Ama erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun?' diye sorarım. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Haber Merkezi