Fenerbahçe'nin Lille ile yapacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçı öncesinde futbolseverler Fenerbahçe Lille rövanş maçı şifresiz kanalı ve nereden izlenebileceği konusunda bilgi arayışında. Fenerbahçe Lille rövanş maçı hangi kanalda, EXXEN TV8,5 şifresiz mi gibi sorular gündemde.

Fenerbahçe Lille Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Lille rövanş maçı Türkiye’de sadece EXXEN platformunda canlı olarak yayımlanacak. Fenerbahçe’nin Lille ile oynayacağı bu önemli karşılaşmanın yayın hakkını EXXEN satın aldı. Maç, EXXEN Spor kullanıcıları için şifresiz olarak izlenebilecek. Bu nedenle Fenerbahçe Lille rövanş maçı şifresiz kanalı EXXEN olacak.

Fenerbahçe Lille Maçı Saat Kaçta?

Fenerbahçe Lille rövanş maçı Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Bu mücadele, futbolseverler tarafından EXXEN platformu üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu

Maç TV8,5'da Yayınlanacak mı?

Maç, Fenerbahçe Lille rövanş maçı şifresiz kanalı olarak TV8,5'da yayınlanmayacak. Karşılaşma, sadece EXXEN platformunda izlenebilecek. Futbolseverler EXXEN TV8,5 şifresiz mi sorusunu merak etse de, bu maç için TV8,5 üzerinde bir yayın söz konusu değil.

Editör: Haber Merkezi