Eğitim

Eğitim neferlerine minnet kampanyası... Kampanya hangi teknolojik ürün ve markaları kapsıyor?

MEB, eğitim neferlerine minnet projesi kapsamında kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler için özel bir kampanya başlattı. Öğretmenler, kampanya kapsamında cep telefonundan tablet bilgisayara kadar birçok elektronik üründe yüzde 30 indirim fırsatı elde edecek. Peki kampanya ne zaman sona erecek, hangi ürün ve markaları kapsıyor. İşte kampanyayla detaylı bilgiler...

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim neferlerine minnet projesi kapsamında kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında öğretmenler, cep telefonundan tablet bilgisayara kadar birçok elektronik üründe yüzde 30 indirim fırsatı elde edebilecek.

Öğretmenlere kampanya

Bakanlık, 2023-2024 eğitim öğretim yılı Mayıs ayında başlatılan "eğitim neferlerine minnet" projesi kapsamında öğretmenlere önemli indirimler sağlıyor. Özellikle son dönemde artan elektronik cihaz fiyatlarına karşı bu indirimler, öğretmenler için büyük bir avantaj sağlayacak.

Eğitim neferlerine minnet kampanyası hangi ürünleri kapsıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin Samsung firmasından yapacakları alışverişlerde yüzde 30 indirim sağlayacak. Bu indirim, Samsung’un yetkili mağazalarından ya da resmi internet sitesinden alınan ürünler için geçerli.

Öğretmenler, beyaz eşya ürünlerinden bilgi ve iletişim teknolojisi araçlarına kadar birçok üründe bu yüzde 30 indirimden yararlanabilecek.

Öğretmenler, indirimlerden yararlanmak için Samsung Öğrenci İndirimleri ve MEB kampanyaları bağlantılarını kullanabilirler.

Eğitim neferlerine minnet kampanyası ne zaman sona erecek?

Kampanya, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne kadar devam edecek. Kampanyayla öğretmenlere daha fazla ayrıcalık sunmayı hedefleniyor. MEB, bu projeyle öğretmenlerin teknolojiye erişimlerini kolaylaştırarak eğitimdeki başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Söz konusu eğitim neferlerine minnet projesine şu linkten ulaşabilirsiniz.