Domestos İsrail malı mı? Domestos hangi ülkenin malı, zararlı mı? Domestos İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Domestos hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Domestos İsrail malı mı? İşte detaylar...

AHİLİK CO BOYKOT SORGULAMA - TIKLAYINIZ

DOMESTOS İSRAİL MALI MI?

Domestos, Unilever tarafından üretilen bir temizlik ürünleri markasıdır. Domestos, özellikle ev temizliği için dezenfektanlar ve temizlik ürünleri üretir. Unilever, çok uluslu bir şirkettir ve birçok ülkede faaliyet gösterir.

Domestos'un İsrail ile herhangi bir bağlantısı olduğuna dair bilgi yok. Domestos ürünlerinin menşei ve üretim yeri, ürün etiketlerinde veya Unilever'in resmi kaynaklarında bulunabilir. İsrail'de Domestos'un bulunup bulunmadığı ve ürünlerinin menşei hakkında daha fazla bilgi almak için yerel Unilever temsilcilerine başvurabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kırım Tatarlarının haklarını savunmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kırım Tatarlarının haklarını savunmayı sürdüreceğiz

DOMESTOS HANGİ ÜLKENİN, KİMİN, NERENİN MALI, MARKASI?

Domestos, Unilever tarafından üretilen bir temizlik ürünleri markasıdır. Unilever, çok uluslu bir şirkettir ve merkezi Londra, Birleşik Krallık ve Rotterdam, Hollanda'da bulunan bir İngiliz-Hollandalı şirketi olan Unilever N.V. ve Unilever PLC'nin birleşmesi sonucu oluşturulmuş bir şirkettir. Unilever, dünya genelinde gıda, içecek, kişisel bakım, temizlik ürünleri ve daha birçok kategoriye ait ürünler üreten ve satan büyük bir şirkettir.

Domestos temizlik ürünleri, Unilever'in birçok ülkenin temizlik ürünleri pazarında satılan bir markasıdır. Dolayısıyla Domestos, Unilever'in markası olup, menşei ve üretim yeri ürün etiketlerinde veya Unilever'in resmi kaynaklarında bulunabilir. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.