Kim Milyoner Olmak İster'de dikkat çeken 'Fatih Terim' sorusu Kim Milyoner Olmak İster'de dikkat çeken 'Fatih Terim' sorusu

Geçtiğimiz hafta İstanbul Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede meydana gelen olayda, 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin, başka bir özel hastanenin yoğun bakımında yatan dedesine refakatçi olarak gitti. İddiaya göre, hastanenin yoğun bakım doktoru Fatih A. ile bir süredir arkadaş olan Selen Bilgin, pazartesi sabaha karşı hastanedeki bir odada hareketsiz bulundu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Bilgin hayatını kaybetti.

Hemsirenin cansız bedeni bulundu!

Şüpheli ölüm üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Selen Bilgin'in koluna enjekte edildiği iddia edilen ilaç odada bulunamadı, ancak ampul Doktor Fatih A.'nın cebinde tespit edildi. İfadesinde, Selen Bilgin'le aralarında ilişki olduğunu ve baş ağrısı nedeniyle ona damar yolu açarak ağrı kesici verdiğini belirten Doktor Fatih A., sabah uyandığında Selen'i yüzü morarmış halde bulduğunu söyledi. Ayrıca, ameliyat öncesi kullanılan ilacı Bilgin'in kendine enjekte ettiğini iddia etti.

Hemsirenin cansız bedeni bulundu!

Doktor Fatih A., şüpheli olarak ifadesinin alınmasının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, Doktor Fatih A.'yı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.