Gündem

Dervişoğlu’ndan tepki: Yarını bekleyin

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Abdullah Öcalan'ın DEM Parti grup toplantısında konuşarak "Terörün bittiğini ilan etmesi gerektiğini" belirten MHP lideri Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi. Partisinin yarınki grup toplantısını işaret eden Dervişoğlu, "Herkesin maskesini indireceğiz." dedi.

Abone Ol

Türkiye gündeminde yeni bir tartışma başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Öcalan için söylediği "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun." sözlerine sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Abdullah Öcalan'a çağrıda bulunarak, "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın." ifadelerini kullandı.

"Herkesin maskesini indireceğiz"

Bahçeli'nin bu sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok sert tepki gösterdi. Dervişoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir.

Ahlak ve vicdanını yitirmiş bu iktidar ve onun akıl ve izanını yitirmiş ortağı ile birlikte vatan toprağını gezmek için icazet bekleyen sözde ana muhalefeti artık bizim için yok hükmündedir.

Gün; Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını koruyup kollamak günüdür.

Muhtaç olduğumuz kudretin kaynağı ise bellidir! Yarını bekleyin! Herkesin maskesini indireceğiz!.."