AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti sert bir dille eleştirirken eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu de dikkat çeken ifadeler kullandı.

"KILIÇDAROĞLU'NU YALNIZLIĞA İTTİLER"

Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun günah keçisi ilan edildiğini ve yalnızlığa itildiğini belirten Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler bölücü örgütün DEM'ine rehin verdiler. 'Gel bakalım Muharrem' dediler ve FETÖ taktikleriyle tasfiye ettiler. Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek, CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün güdümündeki partiyi demlemek oldu" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU "SIRTIMDAN HANÇERLEDİLER" DEMİŞTİ

Engelliler ile ilgilenen Bakan olacak! Engelliler ile ilgilenen Bakan olacak!

CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu, “İş, cumhurbaşkanlığı adaylığının seçimine gelince hepinizin malumu olan masadan kalkmalar ve masaya yeniden dönmeler geldi. Fazla ayrıntılara girmek istemiyorum. Ancak sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım. Usta Nazım'ın dediği gibi ateşi ve ihaneti gördük ama yılmadık, yıkılmadık, çalıştık. Yapılan bütün kumpaslara rağmen, beşli çetelere rağmen, vatandaşlık verilen milyonlarca sığınmacıya rağmen, saray devletinin harcadığı milyarlara rağmen çalıştık, yılmadık, yıkılmadık, asla ve asla boyun eğmedik. Çünkü, şuna inanıyordum ve hep inandım: Yolu doğru olanın yükü ağır olur. Yükümüz ağırdı. Üstelik hançerlerle beraber yükümüz ağırdı. Ama beni asıl üzen sırtımdaki yük değildi arkadaşlar. Sırtımdaki hançerlerdi” demişti