Merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda; Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Atilla Subaşı'nın seçim çalışmaları için kullandığı park halindeki minibüs aniden alev aldı.

Minibüsün alev aldığını fark eden Subaşı ve yanındakiler hemen itfaiyeye haber verdi ve yangına müdahale etmeye çalıştı. Ancak zaman zaman patlamaların meydana geldiği yangın kısa sürede minibüsü sardı. Neyse ki, olayda yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, minibüs kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi ise henüz belirlenemedi.

Kullanılmaz hale geldi

Polis cadde üzerinde önlem alırken, araç çevresinde bulunanları meydana gelen patlamalar nedeniyle uzaklaştırdı. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiyenin çabasıyla yangın söndürülürken, araç ise kullanılamaz hale geldi.

Hemşirenin cansız bedeni bulundu! Hemşirenin cansız bedeni bulundu!

Telefon ile görüntülendi

Bu arada araçta çıkan yangın, partililer tarafından kaydedildi. Görüntü alınırken bir anda alevlerin otomobili sardığı ve zaman zaman patlamaların meydana geldiği görüldü.

Yaşanan patlamalar, çevrede bulunan partilileri de endişelendirdi. Yapılan ilk incelemede yangının elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.