Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 50 gün boyunca kayıp olarak aranan inşaat ustası Şaban Ataş'ın cinayetinde şok edici bir gelişme yaşandı. Ataş'ın eski eşi Emine K., oğlu Mert A., Mustafa A. ve arkadaşı Burhanettin Ö. ile kayınvalidesi Durkadın K., cinayetle ilgili gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Şaban Ataş'ın 22 Mart'ta ortadan kaybolmasıyla başlayan gizemli olay, ailenin ifadeleriyle aydınlatıldı. Ataş'ın eski eşi Emine K., katıldığı bir televizyon programında canlı yayında şoke eden bir itirafta bulundu. Programın sunucusuna cinayeti açıkça itiraf eden Emine K., "Burhanettin Ö., Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü." şeklinde konuştu. Emine Karabulut ayrıca, cesedin gömüldüğü yeri de polise bildirdi.

Müge Anlı'nın canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti! Müge Anlı'nın canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Kızılcık Şerbeti'nden Müjde Uzman açıklaması Kızılcık Şerbeti'nden Müjde Uzman açıklaması

Emine K.'nın itirafları üzerine polis ekipleri harekete geçti ve Sarıyer'de üzeri taşlarla örtülü bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin kayıp olan Şaban Ataş'a ait olduğu tespit edildi.

Ataş'ın cesedinin bulunmasının ardından, polis tarafından gözaltına alınan Emine K., oğlu Mert A., Mustafa A. ve Burhanettin Ö. ile kayınvalidesi Durkadın K., sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Şaban Ataş'ın cinayetiyle ilgili olarak adli süreç devam ederken, olayın perde arkasındaki detaylar merak konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Elif Erbay