Gamze Tosun 25 yaşında ev hanımı.  Yemek yapmayı çok seven Gamze Tosun geçen yıl MasterChef Türkiye yarışmasında erken elenmesi sonrasında  geçen sene erken elenmesinin ardından İBB'nin meslek kurslarına katılarak aşçılık eğitimi aldı.

  Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği yemek kurslarından sertifika alan Gamze, İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciliği devam ettiriyor.  

Gamze Tosun evli ve 5 çocuk annesidir

Gamze Tosun Kimdir Aslen Nerelidir Gazme Tosun Kaç Yaşında

Gamze Tosun'un hikayesi


 "Adım soyadım Gamze Tosun. Evliyim, 5 çocuk annesiyim. İstanbul Arnavutköy'den katılıyorum. Geçen yıl da katılmıştım MasterChef'e. İlk turu geçtim, ikinci turda kaldım. Buradan gittikten sonra hemen ilk iş olarak sertifikalarımı almak için kurslara katıldım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin meslek kursunda aşçı çırağı sertifikası aldım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın kursunda 368 saatlik Türk Mutfağı sertifikamı aldım. İmkanlarım dahilinde sizlerin tariflerini denemeye çalıştım Gittiğimden beri hayatım daha hızlı. Bu yıl da tekrar katılmaya karar verdim" Gamze, "MasterChef'te yarım kalan hikayeme kaldığım yerden devam" diye konuşmuştu.