Gündem

Asperox İsrail malı mı? Asperox hangi ülkenin, İsrail'i destekliyor mu?

Asperox İsrail malı mı sorusu İsrail Filistin savaşı sonrasında merak ediliyor. Türkiye'de satılan İsrail markaları ve ürünlerini sizler için derledik. Asperox markası İsrail malı mı, hangi ülkenin? Asperox kimin, İsrail'i destekliyor mu? İşte Asperox hakkında merak edilenler...

Abone Ol

Asperox İsrail malı mı? Asperox hangi ülkenin malı, zararlı mı? Asperox İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Asperox hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Asperox İsrail malı mı? İşte detaylar...

ASPEROX İSRAİL MALI MI?

Asperox yüzde yüz yerli ve milli Türk markasıdır.

ASPEROX KİMİN, İSRAİL’İ DESTEKLİYOR MU, HANGİ ÜLKENİN?

Beyaz Kağıt, 2005 yılında Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan bir üretim tesisidir. 56.000 m² açık, 40.000 m² kapalı alanda deterjan ve kozmetik ürünleri üretmektedir. Toz deterjan, sıvı deterjan, yumuşatıcı, kireç önleyici, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, genel temizleyici, sıvı sabun, oda spreyi ve hammadde üretimi yapmaktadır.

Beyaz Kağıt, günde ortalama 1.500 ton deterjan üretimi ile Türkiye’nin lider deterjan üreticilerinden biridir. Sülfonasyon Tesisi sayesinde deterjanın ana maddesi olan "Labsa"yı kendi bünyesinde üretebilen bir tesisdir. 550’den fazla nitelikli ve uzman personeli ile kaliteli ürünler sunmaktadır. Kalite Yönetim Sertifikalarına (ISO 9001:2008, GMP, TSE) sahiptir ve “Tüm Tüketicilere Tavsiye Etme” ve “Altın Marka” ödüllerini kazanmıştır.

Beyaz Kağıt’ın ana markası "PEROS"tur ve tüm kategorilerde üretim yapmaktadır. Ayrıca Asperox, Sev gibi markaları ile de müşterilerine ulaşmaktadır.

Beyaz Kağıt, sadece temizlik ürünleri değil, aynı zamanda “Çocuk Bezi ve Hijyenik Ped” sektöründe de faaliyet göstermektedir. 50.000 m² açık, 15.000 m² kapalı alanda “Halk Hijyenik Ürünler” adlı başka bir tesisleri vardır ve bu sektörün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Beyaz Kağıt, yurt içi pazarının yanı sıra yurt dışı pazarında da etkin bir rol oynamaktadır. Yaklaşık 72 ülkeye ihracat yapmakta ve ekonomiye katkı sağlamaktadır.

Beyaz Kağıt, hem yerel hem de global pazarda, kaliteli ve çevre dostu ürünleri ile dünya standartlarına ulaşmış ve sürekli büyüme göstermiştir. Bu yönde hizmet vermeye devam etmektedir.