Medya

Yeni dizi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni günlük dizisi "Ayazın Sonu Güneş", izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 22 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00'da yayınlanacak olan dizi, iki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen ve değişen hayatlarını konu alıyor.

Abone Ol

Dizinin başrollerinde Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu yer alıyor. Ayaz (Birand Tunca), büyük ve köklü bir holdingin veliahtıdır. Güneş (Hira Koyuncuoğlu) ise üniversiteden yeni mezun olmuş, idealleri uğruna yurt dışına gitmeye hazırlanan bir genç kadındır. Güneş'in kardeşinin bir iftira sonucu hapse girmesi, yollarının Ayaz ile kesişmesine neden olur. Kader, iki genci sevdikleri insanların canı ile sınarken, Güneş, kardeşini kurtarmak için tehlikeli bir oyun oynar. Ancak bu oyunun kuralları aşkla bozulacaktır. Ayaz'ın yıllar önce buza dönmüş kalbi Güneş'in varlığı ile ısınırken, hayat ikisine de acımasız yüzünü göstermekten çekinmez. Sırlar ve entrikalarla örülü bir yolculukta savaş veren Ayaz ve Güneş'in kurtuluşları da esaretleri de aşk olacaktır.

Güçlü Oyuncu Kadrosu

Dizinin senaryosunu Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın oturuyor. İşte "Ayazın Sonu Güneş" dizisinin oyuncu kadrosu:

Birand Tunca (Ayaz)
Hira Koyuncuoğlu (Güneş)
Sema Öztürk
Mert Yavuzcan
Suat Sungur
Gökçe Yanardağ
Necat Bayar
Birgül Ulusoy
Mutlunur Lafçı
Selim Makaroğlu
Bülent Fil

Çekim Yerleri

Dizinin çekimleri İstanbul Beykoz’da bir konakta devam ediyor. Hem dramatik hem de romantik unsurları içinde barındıran "Ayazın Sonu Güneş", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerin yeni favorisi olmaya aday.

22 Temmuz'dan itibaren hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanacak olan "Ayazın Sonu Güneş", izleyicileri ekran başına kilitleyecek.