Ceylan Ertem: “Eli kanlı herkese boykot!” Ceylan Ertem: “Eli kanlı herkese boykot!”

Yalı Çapkını'nın hikayesinin arkasındaki isim olan ünlü psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, artan eleştirilere daha fazla kayıtsız kalamadı. Budayıcıoğlu, son gelişmeler üzerine dizinin gidişatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Seyircinin beklentilerini anlıyorum. Seyran ve Ferit arasındaki aşk hikayesi izleyicilerimiz için çok değerli. Henüz sezonun başındayız, ilerleyen bölümlerde bu ilişkiyi yeniden öne çıkaracağız," diyen Budayıcıoğlu, dizinin geleceği hakkında umut verici ipuçları paylaştı. Bu açıklama, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayılırken, Seyran ve Ferit'in yeniden bir araya geleceği haberleri hayranlarını heyecanlandırdı.

Reytingler düşüşte

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı dizinin reytinglerde yaşadığı düşüş de gözlerden kaçmıyor. Seyircinin diziye yönelttiği eleştiriler ve karakterlerin beklenmedik ayrılığı, yapımın geleceği hakkında soru işaretleri yarattı. Ancak Gülseren Budayıcıoğlu'nun açıklamaları, izleyicinin umutlarını tazeledi ve gelecek bölümlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Seyran ve Ferit hayranları, çiftin yeniden bir araya geleceği bölümler için şimdiden sabırsızlanmaya başladı.

Editör: Elif Erbay