İYİ Parti'dem istifa eden Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı sert bir paylaşımda, CHP'ye adeta ateş püskürdü.

Arslan'ın özellikle "Proje Çocuk" ifadesi ve "Mustafa Kemal'in Askeri" kavramı üzerinden yaptığı vurgular dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl İYİ Parti’den istifa ederek bağımsız milletvekili olarak yoluna devam eden Arslan, paylaşımında şunları söyledi:

Bir haftada 2 Milyon 645 bin araç denetlendi! Bir haftada 2 Milyon 645 bin araç denetlendi!

"Teröristlerle aynı kareye girenler..."

“Kurucu iradenin, Atatürk'ün ortaya koyduğu kuruluş ilkelerinin düşmanlarıyla birlikte olanlar, ‘Mustafa Kemal'in Askeri’ olamaz. Terör örgütleri ve bölücülerle aynı karede yer alanlar, Atatürk'ün hatırasına ihanet etmektedir. ‘Mustafa Kemal'in Askerleriyiz’ sözü, samimi insanların ağzında memleketin sorunlarına çözüm getirir. Ancak bu sözü, kimliği belirsiz ve hangi niyetle hareket ettiği belli olmayan kişiler kullanıyorsa, altında kirli bir niyet aranmalıdır.

"Bu kişilere 'proje çocuk' denir"

Devletimizin temeline ve milletimizin varlığına yönelik tehditlere destek olanlar, 'Mustafa Kemal'in Askeri' değil, düşmanıdır. Kariyer hedefleri için dış güçlere dayananlar, Atatürk'ü bizim gözümüzle göremezler. Bu kişilere ‘Proje Çocuk’ denir, ama asla ‘Mustafa Kemal'in Askeri’ denmez.”

Arslan'ın sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından CHP'ye tepki olarak yorumlandı.

Editör: Ömer Göyce