Magazin

Yalan dizisi Haluk Aksoy gerçek adı ne, evli mi, eşi kim, aslen nereli kaç yaşında?

Yalan dizisi Haluk Aksoy gerçek adı ne, evli mi, eşi kim, aslen nereli kaç yaşında? soruları, Kanal D'nin yeni dizisi Yalan'da Haluk Aksoy karakterine hayat veren başarılı oyuncu Kubilay Tunçer'in hayatı hakkında merak edilen detaylar arasında yer alıyor.

Abone Ol

Yalan dizisi Haluk Aksoy gerçek adı ne, evli mi, eşi kim, aslen nereli kaç yaşında? başlığıyla dikkat çeken haberimizde, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yalan'da Haluk Aksoy karakterine hayat veren oyuncunun kim olduğuna dair merak edilen tüm detayları bulabilirsiniz. İşte, dizi dünyasının deneyimli isimlerinden biri olan ve Yalan dizisiyle yeniden gündeme gelen Kubilay Tunçer hakkında bilinmesi gerekenler...

Yalan dizisi Haluk Aksoy karakterine hayat veren oyuncu kim?

Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’da Haluk Aksoy karakterini canlandıran Kubilay Tunçer, 12 Haziran 1969 tarihinde Balıkesir'de doğmuştur. Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınan yüzlerinden biri olan Tunçer, bugüne kadar birçok başarılı projede yer almıştır.

Kubilay Tunçer evli mi, eşi kim?

Kubilay Tunçer'in özel hayatıyla ilgili olarak evlilik durumu merak ediliyor. Ancak oyuncunun bu konudaki kişisel bilgileri basına yansımamış durumda. Bu nedenle, Kubilay Tunçer’in evli olup olmadığı ve eşinin kim olduğu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Kubilay Tunçer aslen nereli ve kaç yaşında?

Aslen Balıkesirli olan Kubilay Tunçer, 54 yaşındadır. Sanat dünyasında uzun yıllardır aktif olan Tunçer, özellikle sinema filmleri ve dizilerde canlandırdığı farklı karakterlerle tanınmaktadır.

Kubilay Tunçer’in yer aldığı diğer diziler ve filmler

Kubilay Tunçer, bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Yalan dizisindeki Haluk Aksoy karakterinden önce, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Gülümse Yeter, Tatlı Küçük Yalancılar, Ahlat Ağacı ve Sıcak Kafa gibi projelerde önemli roller üstlenmiştir.