Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan ve kariyer basamaklarını üçer beşer tırmanan Miray Daner, henüz çocuk yaşta bu mesleğe gönül verdi. 7 yaşında oyunculuğa başlayan Miray Daner adeta setlerde büyüdü. Miray Daner, 2007'de 'Bez Bebek'te 'Oyuncak Nergis', 2009-2011 yılları arasında yayınlanan 'Papatyam' dizisinde ise Metin Akpınar'ın torunu 'Gonca' karakterini oynadı.

Vatanım Sensin'le çıkış yaptı

En büyük çıkışını ise Vatanım Sensin dizisi ile yaşayan Miray Daner bu süreçte ise malesef eğitimini aksattı. Miray Daner yıllar sonra 24 yaşında liseden yeni mezun olduğu ortaya çıktı. Şimdilerde Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren genç oyuncu Miray Daner hakkındaki gerçekle hayranlarını şaşırttı. Kariyerinin zirvesine emin adımlarla tırmanan Miray Daner meğer bu süreçte eğitimini aksatmış.. Kendisinden 8 yaş büyük Oğulcan Engin ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Miray Daner yer aldığı dizilerle de büyük beğeni topluyor. Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan ve kariyer basamaklarını üçer beşer tırmanan Miray Daner, henüz çocuk yaşta bu mesleğe gönül verdi. 7 yaşında oyunculuğa başlayan Miray Daner adeta setlerde büyüdü. Miray Daner, 2007'de 'Bez Bebek'te 'Oyuncak Nergis', 2009-2011 yılları arasında yayınlanan 'Papatyam' dizisinde ise Metin Akpınar'ın torunu 'Gonca' karakterini oynadı.

Oyunculuk yolunda eğitimini aksattı

İlk başrol deneyimini 'Zil Çalınca' dizisinde yaşadı. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı 'Medcezir'de 'Beren Beylice' karakterini canlandıran Daner, asıl çıkışını ise 'Vatanım Sensin' dizisindeki 'Hilal' karakteriyle yaptı. Miray Daner bu süreçte ise malesef eğitimini aksattı. Miray Daner yıllar sonra 24 yaşında liseden yeni mezun olduğu ortaya çıktı.

Lisede devamsızlıktan kaldı

Miray Daner, setlerden fırsat bulup eğitimine devam edemeyince, lisede devamsızlıktan kalmıştı. En azından lise mezunu olabilmek için yedi yıl önce akşam lisesine kayıt yaptırmış, ama onu da ihmal etmişti. Posta'nın haberine göre; setlerde büyüyen güzel oyuncu, nihayet tüm derslerini verdi ve 24 yaşında lise mezunu olabildi. Miray Daner, şimdi üniversiteye hazırlanıyor.   Kaynak: SABAH