Limon kabuğu yağı doğal epilasyon özelliği ile dikkat çekiyor. İstenmeyen tüylerden doğal yollar ile kurtulmak isteyenler için limon kabuğu yağı birebir. Limon kabuğu yağı yalnızca istenmeyen tüyler üzerinde değil başka alanlarda da oldukça faydalı. 

Yüksek tansiyona iyi gelecek öneriler Yüksek tansiyona iyi gelecek öneriler

Limon kabuğu yağı tüm cilt tipleri için uygundur. Bu sayede istenmeyen tüylerinden doğal yollarla kurtulmak isteyen herkes kullanabilir. Fakat yaralı ve tahriş olmuş ciltlerde kullanımından kaçınmakta fayda var. 

Limon kabuğu yağı

Bu yağ ciltteki her türlü tüyde etki gösterebilmekte. İnce, kalın, koyu veya açık tüm tüyler üzerinde uygulanabilir. Ayrıca cilt beyazlatma özelliği ile de öne çıkar.

Görünüşüyle dikkat çekiyor, akne ve sivilceleri yok ediyor Görünüşüyle dikkat çekiyor, akne ve sivilceleri yok ediyor

Limon kabuğu yağı vücudunuzun tüm bölgelerinde kullanıma uygundur. Bunun yanı sıra bu yağ ciltteki sivilcelere de oldukça etkilidir. Sivilcelerinizden kurtulmak için bu yağı sivilcelerinizin üzerine uygulayıp bir süre bekletin. Ardında yıkayın. İki günde etkisini göreceksiniz.

Sivilce ve Tüyler Dışında Ahşaptada Kullanın!

Sivilce ve Tüyler Dışında Ahşaptada Kullanın!

Cilt üzerindeki bu mucizevi özelliklerinin yanı sıra limon kabuğu yağı ahşap yüzeylerde de oldukça etkili. Yağı ahşap yüzeye uygulayın. Bu sayede ahşap yüzeyiniz daha parlak olacak ayrıca mis gibi kokacak. Limon kabuğu yağı sayesinde yüzeyiniz uzun süre toz da tutmayacak. 

Limon Kabuğu Yağı Nasıl Yapılır?

Limon Kabuğu Yağı Nasıl Yapılır?

Limon kabuğu yağı yapmak oldukça kolaydır. İki adet limon kabuğunu bir kaba koyun ve üstünü biraz geçecek bir şekilde zeytin yağı ekleyin. Daha sonra bu ikiliyi ocağa alıp kısık ateşte kaynayana kadar ısıtın. Kaynamaya yakın altını söndürün. Karışımı ilk önce robottan geçirin ve ardından süzüp bir kaba alın. Limon kabuğu yağı artık kullanıma hazır! Bu yağın raf ömru 3 aydır. 

Limon Kabuğu Yağı Nasıl Kullanılır?

Limon Kabuğu Yağı Nasıl Kullanılır?

Elinize ihtiyaç duyduğunuz kadar limon kabuğu yağından avcunuza alın. Ardından uygulamak istediğiniz bölgeye masaj yaparak sürün. Düzenli kullanımda etkisine şaşıracaksınız!

Doğal epilasyon yöntemleriyle tüylerin kökünü kurutun Doğal epilasyon yöntemleriyle tüylerin kökünü kurutun