Daha önce denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış olan 2 doğal epilasyon yöntemi ile tüyleriniz incelir, seyrekleşir ve artık çıkmaz. İşte en etkili ve doğal epilasyon kürleri ve uygulanışları hakkında detaylı bilgiler:

Belirli bir yaşın üzerinde her bireyin karşılaştığı istenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yöntem bulunmaktadır. Ağda, tıraş veya epilasyon cihazları gibi yöntemlerle acı çekmek ve zaman kaybetmek istemeyenler, evde kolayca denenebilecek doğal epilasyon alternatiflerine yönelebilirler. İşte evde rahatlıkla denenebilecek doğal epilasyon yöntemleri

Kahve Telvesi ve Karbonat

Kahve Telvesi Karbonat

1 yemek kaşığı kahve telvesi (kahve içtikten sonra kalan tortu) ile 1 tatlı kaşığı karbonatı karıştırın. Miktarları daha geniş bölgeler için artırabilirsiniz.

Ağda sonrasında uygulanacak olan bu karışım, tüylerin üzerine sürülür ve kuruduktan sonra ılık suyla yıkanır. Bu yöntem tüyleri inceltir, seyrekleştirir ve artık çıkmamalarını sağlar.

Ayva Çekirdeği Kürü

25 ila 44 yaş arası kadınlar depresyona daha yatkın! 25 ila 44 yaş arası kadınlar depresyona daha yatkın!

Epilasyon öncesi, taze ayvanın çekirdekleri çıkarılır. Ardından, 15-20 adet ayva çekirdeği bir çay bardağı içme suyu içerisine eklenir ve su jölemsi bir kıvama gelene kadar (birkaç gece boyunca) bekletilir.

Kullanım şekli şu şekildedir: Kıl çıkmasını istemediğiniz bölgeye kıllar ağdayla alındıktan sonra bu özel jel sürülür. Kılların azalıp ve çıkmaması için işlem ayda 3 kez tekrarlanmalıdır.