Muğla'nın Marmaris ilçesinde hemen hemen her gün yabancı turistlerin nikahı kıyılıyor. Katey Smith erkek arkadaşı Jake Jackson ile İngiltere'den daha ekonomik olduğu için nikahlarını Marmarist'e kıymayı tercih etti.

İçmeler plajında hazırlanan merasime çiftin İngiltere'den  gelen aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Birlikte çıktıkları ilk tatil olduğu için nikahlarını burada kıymaya karar veren çift,aile ve yakın dostları ile birlikte dünya evine girdiler.

Damat Jake Jackson,

"Birbirimizi çok seviyoruz, ilk defa birlikte tatile çıktık ve bu anı bu şekilde kutlamak istedik. Bizim için çok güzeldi, çok sevdiğimiz Marmaris'te deniz kenarında hayalini kurduğumuz gibi bir düğün oldu" şeklinde konuştular.

Geçen yıl aynı plajda 24 yıllık birliktelik ve 3 çocuktan sonra Mary Louise Ashley ve James Mark Smith çifti de nikahını burada kıymıştı.Anne Mary Louise Ashley,

"Kızımın düğününe katılmak gerçekten çok heyecan verici, kızımı bu yeni macerası için kutluyor ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca bizim adımlarımı takip etmeleri de ayrıca bizi mutlu etti" şeklinde konuştu.

"Tahtalıköyü boyladı" deyimindeki "Tahtalıköy" bulundu! "Tahtalıköyü boyladı" deyimindeki "Tahtalıköy" bulundu!

İngilizlerin Türkiye'de evlenmeye çok rağbet ettiklerini ifade eden Eren,

"İngiltere'deki düğün fiyatları Türkiye'deki fiyatların yarısından daha az. Burada hem tatillerini hem de onlar için önemli olan evliliklerini gerçekleştiriyorlar. Marmaris'te bu konuda çok fazlada rağbet var. Biz de misafirlerimizin isteğini gerçekleştiriyoruz, hem de onların mutlu günlerine ortak oluyoruz" ifadelerini kullandı.