Kendine has tarzıyla müzik piyasasında bir dönemler fırtınalar estiren Bayhan, "Tiryakinim" şarkısı ile tekrar müzik piyasasına son hız giriş yapmış ve uzun süre listelerin ilk başında yer almıştı. Mesut Yar'ın programına konuk olan Bayhan, sorulan soruları içtenlikle cevapladı. 

Bayhan Mesut Yar'a Katıldı


Mesut Yar'ın müzik hayatın nasıl gidiyor sorusuna Bayhan,

"Ben devamlı müzik yapıyorum, stüdyom var hiç bıkmadan usanmadan üretiyorum. Çünkü benim yaşam biçimim bu, müzikle ilgili gördüğüm her şeyi müziğe yoruyorum. Dolayısıyla huzurlu bir şekilde yaşıyorum her şey yolunda keyifliyim çok iyi. İnsanın bildiği ve sevdiği işleri yapabilmesi harika bir olay." dedi.

Kırmızı takımdan bir ilk: MasterChef Türkiye'de dün akşam hangi takım kazandı? Kırmızı takımdan bir ilk: MasterChef Türkiye'de dün akşam hangi takım kazandı?

Küçük yaşlardan itibaren müziğin içinde olduğunu belirten Bayhan,

"Ben kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum. Mesela Adana'da çok yoğun arabeskler dinlerken altılı yaşlarımda babam bizi Almanya'ya götürüyor, orada Alman müziklerle veyahut da Batı müziğiyle tanışıyorum. Dolayısıyla müziğe çok yönlü bir şekilde atılıyorum. Her tarzla ilgileniyorum.  Aslında böyle olunca cazdan tutun da Türk sanat müziğine kadar çok geniş bir yelpazeye sahip oldum. Sevdiğim müziği icra ediyorum ve değişen yeni nesille birlikte ben de kendimi o yöne çeviriyorum. Mesela rap yazıyorum, görünüş olarak benden asla rapçi olmaz ama dediğim gibi bu alana da eğilimim var" ifadelerini kullandı.

Bayhan Mesut Yar'ın Programına Katıldı

Haberim olmadan ünlü olmuşum

Yarışma günlerine değinen Bayhan,

Bir gün bakkala makarna, salça almaya gitmiştim ve kendimi televizyonda gördüm çok şaşırdım. Aslında kaldığım yerde televizyon yoktu, haberim olmadan ünlü olmuşum. Ben sonradan öğrendim ki herkes beni konuşmaya başlamış. O zamanların çok başka bir hali vardı. Dolayısıyla o Popstar yarışması benim hayatımın dönüm noktası oldu." dedi.

Editör: Haber Merkezi