İşte İngiliz The Sun gazetesinin dişlerini yaptırmak için rutin olarak her gün verdiği haberlerden biri. İngiliz gazeteleri diş beyazlatma, implan,kaplama gibi tedaviler için Türkiye gelenleri sürekli sayfalarına taşıyor. Sun Gazetesinde artık rutine bağlanan haberlerden biri ise şöyle ;

"Birçoğumuz çarpıcı bir gülümsemeye sahip olmak için dişlerimizi fırçalayacak veya hatta beyazlatacak olsak da, diğerleri inci beyazına sahip olmak için aşırı çabalar sarf ediyor ve birçoğu dişlerini yaptırmak için Türkiye'ye uçuyor. Genç ir kadın, partneriyle birlikte yurtdışına gittiğini ve çiftin yeni dişlere sahip olduğunu açıkladı. İnsanların oraya seyahat etmesi ve diş tedavisinden para ödemesi giderek daha popüler hale geldiğinden, bu trende "Türk dişi" adı verildi.

Ekran görüntüsü 2023-11-17 231358

"TikTok'un "#TurkeyTeeth" hashtag'i 130 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı. Eski Love Island yıldızı Jack Fincham ve Katie Price da dahil olmak üzere birçok realite TV fenomeni ve ünlü de kaplama yaptırdı. Kaplama yaptırma prosedürü, dişlerinizin neredeyse yüzde 70'inin törpülenmesini gerektirdiğinden, dişler için agresif görünüm verebiliyor. Holly Williams, büyük makyaj yolculuğunu sosyal medyada paylaşarak birçok kişiyi şaşkına çevirdi.

Uyku kalitesini artırmanın basit ama etkili yolu Uyku kalitesini artırmanın basit ama etkili yolu

Ekran görüntüsü 2023-11-17 232732

Ancak Holly Williams yeni gülüşünü sevse de herkes onun kadar nazik değildi; hatta troller yeni gıcırdatıcılarının 'plastik' ve 'at' gibi göründüğünü söyleyecek kadar ileri gittiler.Genç anne, kaplama yaptırmak için Antalya'ya gittiğini şöyle anlattı: "Kompozit yapıştırma yaptırdım ve lekelendiler, bu yüzden kaplama yaptırmak istedim"

Ekran görüntüsü 2023-11-17 232931

Ekran görüntüsü 2023-11-17 233114