Real Madrid'in yaz transfer döneminde 20+10 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli futbolcu Arda Güler, bu sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle geç de olsa yeni dönemde forma şansı bulmaya başladı.

Son olarak Real Madrid'in Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede 87. dakikada Modric'in yerine oyuna giren Arda Güler, Madrid formasıyla toplamda 92 dakika sahada kaldı.

'Senin Görevin Bu!'

Carlo Ancelotti, genç yıldıza oyuna almadan önce sahada neler yapması gerektiğini anlattı. Defansa Central'ın haberine göre Arda Güler'in saha içindeki pozisyonunu değiştiren Ancelotti, "Ben delirmedim! Luka Modric'in yaptığı gibi topun ileri taşınmasına yardımcı olacaksın. Merkezde yer alacaksın. Senin görevin bu..." dedi.

Kross'tan Türklere Net Mesaj

Yıldız oyuncu Toni Kroos, Arda Güler hakkında önemli bir mesaj verdi. Yaptığı açıklamada "Türk taraftarlar, Arda için biraz sabırsızlanıyorlar bir an önce oynamasını istiyorlar. Teknik direktörümüz durumu kesinlikle çok iyi idare edecektir" ifadelerini kullandı.

MBAPPE Transferi Arda'yı etkiler mi?

İspanyol basını, Real Madrid'in gündemindeki Kylian Mbappe'nin transfer edilmesi halinde zaten süre almakta sorun yaşayan Arda Güler'in yeni sezonda başka bir takıma kiralanabileceğini iddia etti.