Bilim ve Teknoloji

TOGG kullanıcılarını yüzlerinden tanıyacak

Abone Ol

TOGG, T10X model araçları için yeni bir yazılım güncellemesi olan 1.4.0'ı duyurdu. Bu güncelleme ile aracın bilgi eğlence ekranındaki uygulamaları tam ekran ve farklı renk temalarıyla kullanma imkanı sunuluyor. Ayrıca, kullanıcılar artık yüz tanıma yöntemiyle oturum açabilecekler.

Güncelleme ayrıca aracın ekran arayüzüne yeni bir tasarım getiriyor ve uygulamaları tam ekran olarak görüntüleme imkanı sağlıyor. Kullanıcılar, ekran arka planında farklı renk temalarını seçebilecekler. Ayrıca, aynı aracı kullanan farklı kullanıcılar için profil bazlı kişiselleştirme hafızası sunulacak. Bu sayede, her kullanıcı profili için ana ekranda kullanılan uygulama düzeni, ayna ayarı, koltuk pozisyonu gibi kişiselleştirmeler hatırlanabilecek.

Güncelleme ayrıca iklimlendirme planlaması özelliği getiriyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, iklimlendirme programlarını diledikleri gün ve saat için önceden planlayabilecekler. Yolculuğun planlanan saatte başlamaması durumunda ise sistem, iklimlendirmeyi planlanan saatte başlatmayacak.

Güncelleme, Trumore uygulaması aracılığıyla aracın şarj seviyesi, lastik hava basıncı ve konum gibi bilgilere uzaktan erişim imkanı da sunuyor. Güncelleme öncelikle belirlenen "Yenilik Elçisi" kullanıcılarının deneyimine sunulduktan sonra tüm T10X modellerine tanımlanmaya başlandı.