Yaşam

Tatilin son gününde dönüş çilesi başladı!

Kurban Bayramı'nın son gününde dönüş yolunda trafik yoğunluğu başladı. Tatillerini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dönüş hareketiyle birlikte, Tekirdağ-İstanbul kara yolunda trafik sıkışıklığı yaşandı. Bodrum ve Marmaris, Kuşadası ve Didim ilçelerinde bayramı geçirenler ise Söke-Aydın kara yolunda trafikte yoğunluğa neden oldu.

Abone Ol

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dönüşe geçmesiyle birlikte kara yollarında yoğun trafik oluştu. Özellikle Tekirdağ-İstanbul kara yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy, Üniversite ve Kumbağ mevkilerinde trafik akışında yoğunluk yaşandı. Polis ve jandarma ekipleri, ulaşımın aksamaması için sürücüleri aşırı hız, güvenli takip mesafesi ve hatalı sollama gibi konularda sürekli uyarıyor.

Novada Kavşağı'ndan Doğanbey Kavşağı'na kadar olan bölümde trafik sıkışıklığı sebebiyle araç kuyrukları oluştu. Ekipler, trafik akışını sağlamak için çaba harcıyorlar ve zaman zaman durma noktasına gelen trafiği yönetmeye çalışıyorlar. Yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.