Yere izmarit atanlara 238 bin 521 TL ceza Yere izmarit atanlara 238 bin 521 TL ceza

22 Eylül 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

  • İzmir Çevre Otoyolunun, Bornova Viyadüğü-İzeltaş Köprüsü arası gidiş-geliş istikameti orta refüjde bulunan çift konsol aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışmaları nedeniyle 23.09.2024-07.10.2024 tarihleri ve 23:00-05:00 saatleri arasında her iki istikamette sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak olup ulaşım sağ şeritlerden sağlanacaktır. (direk sökümü yapılacağı zaman trafik akışı anlık olarak durdurulacaktır.)
  • TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Düziçi Kavşağı Kesimi 12-17.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle şerit aktarımı yapıldığından ulaşım Osmaniye istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • İstanbul-Şile yolunun 52-53.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten sağlanacaktır.
  •  Adapazarı-Mekece yolunun 39-41.km.leri arası bakım onarım çalışmaları nedeniyle yol tek yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım sol taşıma üzerinden gidiş-geliş olarak sağlanacaktır.
  • Kırıkkale - Kırşehir yolunun 22 - 24. km. arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırşehir-Kırıkkale istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.
  • Hopa Borçka yolunun 1. km. sinde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen dere taşkını nedeniyle bölünmüş yolun Borçka Hopa yönü trafiğe kapanmış olup ulaşım servis yolundan, kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Artvin Erzurum yolunun 41-55. km. leri arasında bulunan 12 adet tünel ile yaklaşımlarında yapılacak olan aydınlatma ve kamera sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 23.09.2024-27.09.2024 günleri arası (5 gün).,08:00-17:30 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 15-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Dursunbey-Harmancık istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Harmancık-Dursunbey istikametinden çift yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Ermenek-Mut yolunun 10-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  •  Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 25-26.km.leri arasında ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Editör: Uğur Kaçar