İstanbul'un Arnavutköy ilçesi Hacımaşlı Mahallesi'nde sabah saatlerinde bir kereste atölyesinde çıkan yangın, can kaybıyla sonuçlandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, atölyede çalışan birkaç kişinin dikkatini çekti ve içeride bulunanlar hızla tahliye edildi. Ancak atölyenin yanında bulunan barakada kalan 17 yaşındaki Suriyeli Muhammed C., alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

Kelkit’in coğrafi işaretli şeker fasulyesinin hasadı sürüyor Kelkit’in coğrafi işaretli şeker fasulyesinin hasadı sürüyor

Yangın, saat 04.30 sıralarında Hacımaşlı Caddesi'nde bulunan kereste atölyesinde başladı. Yangını fark eden çalışanlar, hızla dışarı çıkarken, atölye bitişiğindeki barakada kalan Muhammed C. kaçmayı başaramadı ve yangında feci şekilde can verdi.

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarına başladı. Muhammed C.'nin olay yerinde hayatını kaybetmesi üzerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri bölgede detaylı bir araştırma başlattı. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Elif Erbay