Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranan yüzlerinden. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. En son geçen yıl bir e-ticaret markası için kamera karşısına geçen Tarkan’a, sonrasında üç ayrı erkek giyim markasından teklif geldiği ortaya çıktı.

Konu hakkında yazan Mehmet Üstündağ "Bu üç markanın ismini reklama girmesin diye vermiyorum ama emin olun ki; bunlar Türkiye’nin dev markaları…" ifadelerini kullanırken, "Peki, Tarkan’ın güncel kaşesi ne olmuş dersiniz? Tam tamına 60 milyon TL! Markalar bu rakamı duyar duymaz tekliflerini geri çekmiş zaten. Sonrasında çok başarılı isimlerle, çok başarılı kampanyalara imza attılar" dedi.

Türkücü Ceylan'ın son imajı! Türkücü Ceylan'ın son imajı!

Üstündağ şöyle devam etti:

"Tabii ki Tarkan’ı, hepimiz ayrı bir kefeye koyuyoruz. Ama 60 milyon TL de çok büyük bir rakam gerçekten! Emin olun, bu rakamları isteyen de alan da yok bu ülkede… A kategorisinde diyebileceğimiz yıldızların reklam kaşeleri ortalama 15-20 milyon TL civarında. Malum Tarkan, Almanya’da yaşıyor; kaşesini 2 milyon Euro olarak belirlemiş olabilir."