Survivor All Star TV6 ekranlarının sevilen yarışma programında heyecan düşmüyor. Kırmızı ve mavi takımın kıyasıya rekabet ettiği yarışmada takımlar dokunulmazlık ödülü için ter döktü. Dokunulmazlık ödülünün yanısıra İngiltere ödülü için de yarışan takımlardan kimin kazandığı merak konusu oldu. Peki Survivor All Star 2024'te 27 nisanda oynan dokunulmazlık ve ödül oyununun kazananı hangi takım oldu?

Survivor Dokunulmazlık ve Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Kırmızı takımın önde götürdüğü dokunulmazlık ve ödül oyununda heyecan hiç bitmedi. 11-7'ye gelerek farkı açan kırmızı takım oyundan düşmedi ve Damla-Nefise yarışında ödül oyunu için yarışmayı sürdürerek 11-8'e getirdi. Kırmızı takımın önde görütdüğü dokunulmazlık oyununda İngiltere ödülü için de kıyasıya rekabet sürdü. 

Video haber : Survivor eleme gecesinde şok eden kavga! Video haber : Survivor eleme gecesinde şok eden kavga!

27 Nisan 2024 Survivor All Star'da ardından Atakan ve Furkan ödül için yarıştı. 11-8 üstünlükle gelen kırmızı takım kıyasıya rekabet etti. Kırmızı takımın önde götürdüğü yarışı Atakan halka oyununda da ilk halkayı geçirerek ödül ve dokunulmazlık oyununu takımına kazandırdı.

Zuhal Topal'la yemekteyiz Nazlı hanım kaç puan aldı? 7.5.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz Nazlı hanım kaç puan aldı? 7.5.2024

27 Nisan 2024 günü Survivor All Star dokunulmazlık ve ödül oyununu KIRMIZI TAKIM kazandı.

Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı? (25 Nisan 2024) Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı? (25 Nisan 2024)