Özellikle Berna ve Hakan ile yaşadığı anlaşmazlıklarla gündeme gelen Yunus Emre, adada bir kez daha sınırları zorladı. Oyun sırasında başlayan gerginlik, konseye taşınınca adrenalin doruk noktasına ulaştı. Berna'nın üzerine gitmesiyle başlayan diyalog, Hakan'ın da araya girmesiyle iyice tırmandı. Üçlü arasındaki gerilim, diğer yarışmacıların müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldı.

CEZALARLA USLANMIYORSUN

Ancak konseyde yaşananlar, işleri daha da karmaşık hale getirdi. Acun Ilıcalı'nın sert sözleriyle karşılaşan Yunus Emre, konseyi terk etti. Ilıcalı'nın, "Sen verdiğimiz cezalarla bir türlü uslanmıyorsun. Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız" ifadeleri, Yunus Emre'nin geleceği hakkında soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024) Survivor All Star'da ilk eleme adayı kim oldu? (4 Mayıs 2024)

YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?

Bu gelişmelerin ardından akıllara bir soru geldi: Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Programın en iddialı isimlerinden biri olarak bilinen Yunus Emre, aldığı cezalarla sık sık gündeme gelmişti. Ancak bu seferki durum, daha önce yaşananlardan farklıydı.

Acun Ilıcalı'nın daha önce Yunus Emre'nin cezasını affetmesini isteyen kızı Yasemin'i kırdığını söylemesi de dikkat çekiciydi. Ilıcalı'nın, "Yasemin istiyor diye biz Yunus Emre'nin cezasını azaltamıyoruz. O yüzden Yasemin'i reddetmek zorunda kaldım, Yasemin de gerçekten çok üzüldü" açıklaması, yaşananların boyutunu gösteriyordu.