Hadise, 2003 yılında 18 yaşındayken yarışmacı olarak katıldığı Idool programının yayınlandığı kanalda ekrana gelecek Sing Again adlı yarışmada jüri üyesi olarak yer alacak.

Sosyal medya hesabından heyecanını paylaşan Hadise, "Ve uzun zamandır içimde yaşadığım heyecanımı sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum! Yıllar önce yarışmacı olarak yarıştığım kanalda şimdi jüri olarak yer alıyorum!" dedi.

🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024 🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024

Hadise, 2005'te ilk albümü "Sweat"i çıkardıktan sonra "Stir Me Up" ile adından söz ettirmişti. 2008'de ikinci stüdyo albümü "Hadise"yi yayımlayan şarkıcı, Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" şarkısı ile temsil ederek dördüncü olmuştu.

Geçtiğimiz aylarda bir programda Türkiye'deki rahat dolaşamama durumunu açıklayan Hadise, "Hadise olmasaydı İstanbul çok daha güzel bir yer olurdu benim için... Şikayetçi değilim ama istediğim yere gidemiyorum, rahat gezemiyorum. Yurt dışında daha rahat dolaşıyorum. Galeri gezmeyi, sanatla ilgili bilgi edinmeyi, tablo satın almayı seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Müzik sektöründeki duruma da değinen Hadise, "Bazı dönemler hiçbir şarkıya tahammülüm olmuyor. Sürekli geçiyorum. Müzik listelerinde hep aynı isimler. Çok yorucu ve sıkıcı... Elbette her şarkıcının kendine göre seveni var. Ama platformlar adil değil" şeklinde konuştu.